Dag van de vrachtwagenchauffeur 2021
| 08:29 | Angelica van Veen

10 juni

Dag van de Vrachtwagenchauffeur

De Dag van de Vrachtwagenchauffeur in 2020 (10 december) is vanwege corona een half jaar uitgesteld. De nieuwe datum: donderdag 10 juni 2021.

Met de Dag van de Vrachtwagenchauffeur willen Truckstar, Sectorinstituut Transport en Logistiek in samenwerking met de werkgeversorganisaties TLN en VVT en vakbonden FNV en CNV een traditie in gang zetten om chauffeurs in een welverdiend zonnetje te zetten. Eerlijk. Oprecht. Vanuit het hart. Vol warmte. Waardering overbrengen. En tegelijkertijd de aantrekkingskracht van het beroep vergroten. De uitvoering is in handen van Truckstar (bedenker van De Dag van de Vrachtwagenchauffeur) en Sectorinstituut Transport en Logistiek.

Ieder bedrijf kan een handje helpen om de chauffeurs op 10 juni in het zonnetje te zetten: Koffie met een taartje bij lossen van de vracht, verrassingslunch onderweg, rode loper uitleggen… alles kan! Een onvergetelijke dag voor vrachtwagenchauffeurs, dat is het doel!

Zo’n 300 bedrijven hebben op 12 december 2019 meegedaan met de Dag van de Vrachtwagenchauffeur.  Truckstar was natuurlijk ook met heel het redactieteam onderweg, om de vrachtwagenchauffeurs te bedanken met een goodiebag. Dit was een groot succes! Op naar 10 juni en wie weet verrassen wij jou met een goodiebag van Truckstar!

Voor deelnemende bedrijven, klik hier

Klik hier om terug te gaan naar de agenda.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie