| 08:19 | Angelica van Veen

27 juli tot 28 juli

39e Truckstar Festival

Met ruim 2.200 vrachtwagens en zo’n 55.000 bezoekers hadden we afgelopen jaar weer het allergrootste maar vooral het leukste transportfeest van Europa!  Aankomend editie van het Truckstar Festival is op 27 en 28 juli 2019.

Langs de baan

Na het inparkeren staan alle 2.200 trucks mooi opgesteld op de paddock en langs de baan, samen met de bijbehorende bankstellen, barbecues, biertap en zwembaden. Voor alle chauffeurs en aanhang is het feest dan al begonnen.

Het 4 kilometer lange lintdorp van de baan is zeker de moeite waard om langs te slenteren. De chauffeurs die er met hun truck staan, nemen ieder jaar de meest opvallende dingen mee zoals zwembaden in containers, hele varkens aan het spit, speciaal gemaakte barretjes, gezellige muziek.

Uitje voor heel het gezin

Het Truckstar Festival is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben! Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig showtrucks en klassiekers op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond op het Muziekplein maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie