30e Peelland Trucking
| 12:34 | Angelica van Veen

22 april

30e Peelland Trucking

De 30e Peelland Trucking is een konvooi die trekt met ongeveer 150 trucks met daarin 150 tot 200 mensen met een beperking uit de regio door de gemeenten Deurne, Asten, Someren, Liessel en Bakel. De tocht duurt 3 1/2 uur en is ongeveer 54 kilometer lang.

Vertrek en aankomst:

Munsters auto- en truckschade aan de Daalder 7 te Deurne met vertrek om 11:00 uur. Route door Deurne, Asten, Someren, Liessel en Bakel met als aankomsttijd 14:30 uur.

 

Terugkomst & slot:

Na terugkomst worden de deelnemers ontvangen met koffie, thee, frisdrank en broodjes. Voor de chauffeurs is er dan de mogelijkheid om hun “pretzak” met blijvende herinnering aan deze editie van de Peelland Truckrun af te halen. De 30e Peelland Truckrun is alleen mogelijk is dankzij de belangeloze medewerking van Munsters Auto- en Truckschade in Deurne, de vele bedrijven die hun trucks ter beschikking stellen, de chauffeurs die er hun vrije tijd in willen steken, de motorrijders, de E.H.B.O. en de vele andere vrijwilligers. En niet te vergeten alle sponsors die het evenement elk jaar goed gezind zijn.
De organisatie vraagt begrip van de medeweggebruikers en omwonenden voor de eventuele overlast en hoopt dat zij ook dit jaar hun medewerking willen verlenen aan een goede doortocht voor het konvooi. Uw gehandicapte medemens is er u dankbaar voor!

Voor meer informatie klik hier.

Klik hier om terug te gaan naar de agenda.

 

 

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie