| 09:21 | Angelica van Veen

29 mei

28e Truckfestival Westfriesland 2022

Truckfestival-Westfriesland gaat in 2022 eindelijk weer door. Na twee jaar van afwezigheid is Medemblik weer klaar voor blinkend chroom en glimmende trucks. Zondag 29 mei zal de binnenstad van Medemblik weer het toneel zijn van al het moois wat er op  de weg te zien is. Al jarenlang zetten de jongens van Truckfestival-Westfriesland een heel scala aan trucks in het centrum van Medemblik. En ook dit jaar is de belangstelling van de chauffeurs weer groot om met hun trots op het festival te staan.

Het bezoeken van het festival is gratis. Maar er is meer dan alleen maar blinkend chroom en gepoetste lak te bewonderen. Op Truckfestival-Westfriesland zullen ook verschillende verkoop-stands aanwezig zijn. Er zullen diverse demo’s gegeven worden en zelfs mee rijden met een oude GMC legertruck behoort tot de mogelijkheden. Kortom voor iedereen wat wils een dag voor jong en oud.

Om 17:00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden met daarna de veel besproken uittocht waar iedereen van kan meegenieten. We gaan ervan uit dat een prachtige 28e  editie wordt!

Voor informatie, klik hier.

Klik hier om terug te gaan naar de agenda.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie