Actros in het stro en hooi
| 17:23 | Korneel Luth

Actros in het stro en hooi

Natures Best BV uit Werkhoven heeft voor de Mercedes-Benz Actros gekozen voor het transport van stro en hooi in Nederland en Duitsland.

Natures Best koos voor de Actros 1845 LS na een succesvolle ‘Fuel Duel’. Maar een ander belangrijk argument voor de Actros was het rijcomfort. De nieuwe Actros bevalt zo goed dat Natures Best inmiddels een tweede in bestelling heeft staan.

Natures Best beschikte tot voor kort niet over eigen transportmaterieel. Om flexibeler te kunnen opereren besloot het bedrijf een deel van het transport zelf te gaan doen. Het vergeleek daarom de Mercedes-Benz Actros tijdens een Fuel Duel met een truck van een ander merk. Vanwege het comfort, het rijgedrag, en meer nog het brandstofverbruik van de Actros, viel de keuze op Mercedes-Benz.

De truck is uitgerust met een veiligheidspakket met onder andere Active Brake Assist 3. SternTrucks leverde de Actros 1845 inclusief een CharterWay onderhoudscontract.

Past goed bij ons

Gert Snitselaar, eigenaar van Natures Best: “Ook nu blijft hij netjes 1 op 4 rijden. Dat is niet alleen kostentechnisch interessant, maar past ook goed bij het duurzame karakter wat we bij Natures Best graag willen uitdragen”.

“Ik ben ontzettend tevreden over de truck zelf, maar net zo blij met de dienstverlening van Mercedes-Benz CharterWay, FleetBoard en de begeleiding van SternTrucks. Bovendien is de Actros dankzij zijn uitstraling echt een visitekaartje voor het bedrijf.”

Natures Best

Ruim 8.000 ton stro en hooi wordt er jaarlijks bij Natures Best uit Werkhoven verwerkt. Het wordt onder andere gebruikt als diervoer en als bodembedekking voor hokken van konijnen en cavia’s. Deze kleinverpakkingen hooi, stro en andere natuurlijke grondstoffen liggen in de schappen bij ketens als de Intratuin, Jumbo en verschillende dierenspeciaalzaken. Ook in Duitsland liggen de producten van Natures Best in de winkel.

 

Klik hier voor alle Mercedes-Benz-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie