Mercedes-Benz Actros met koeltrailer
| 13:38 | Arjan Olsthoorn

Actros ‘Gomes Rising Star Edition’ voor Arjan Eriks Transport

Sinds kort is Arjan Eriks Transport een Actros rijker. De vrachtwagen beschikt over een uitgebreid palet aan intelligente Mercedes-Benz systemen op het gebied van brandstofverbruik, veiligheid en maximale inzetbaarheid.

Mercedes-Benz truckdealer Gomes Noord-Holland heeft deze dertiende ster van het wagenpark geleverd. De aangeschafte Mercedes-Benz Actros 1863 LS is een speciaal actiemodel van Gomes Noord-Holland. Deze speciale Gomes Rising Star Edition springt direct in het oog door zijn champagne-kleurige metallic lak, waarmee het de enige truck in het wagenpark van Arjan Eriks Transport is zonder de kenmerkende groen-witte kleurstelling. De riante GigaSpace-cabine is van alle gemakken voorzien. “Onze chauffeurs zijn soms de hele week van huis voor transport door heel Europa”, vertelt directeur Arjan Eriks. “Wij vinden het belangrijk dat zij een comfortabele werkplek hebben, waar zij bovendien kunnen ontspannen.”

Arjan Eriks Transport is een internationaal transportbedrijf in bloemen en planten, met Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Zwitserland als belangrijke afzetgebieden. Het bedrijf uit het Noord-Hollandse Burgerbrug heeft 35 medewerkers en beschikt over een wagenpark met in totaal 30 trucks.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie