Acht nieuwe DAF XF trekkers voor BVB
| 11:39 | Truckstar Redactie

Acht nieuwe DAF XF trekkers voor BVB

BVB Logistics in Maasland kiest voor DAF XF Euro 6 Super Spacecab

Onlangs zijn aan Jaap Vreeken, directeur BVB Logistics en Douwe van Buuren, directeur BVB Substrates, acht nieuwe DAF XF Euro 6 trekkers overhandigd door Jelle Mol, Sales Manager bij Truckland Zuid-Holland. De nieuwe voertuigen worden ingezet voor het transport van zeecontainers in het havengebied en in Europa, en voor BVB Substrates met bulktransporten binnen de Benelux. 

Super Spacecab

De acht XF Euro 6 Super Space Cab trekkers zijn uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en onderverdeeld in zeven DAF XF 460 FT trekkers en één DAF XF 460 FTG trekker.Vier van de voertuigen worden ingezet bij BVB Substrates en gestationeerd in De Lier en Grubbenvorst, de overige bij BVB Logistics voor het vervoer van zeecontainers en bulktransport.De DAF XF 460 trekkers zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak (met uitzondering van de handgeschakelde DAF XF 460 FTG), MX-motorrem, Super Air chauffeursstoel, en het unieke DAF Night Lock, dat eenvoudig en doeltreffend beschermt tegen inbraak en beroving. Vehicle Stabilty Control (tegen scharen en kantelen) en de DAF Driver Performance Assistant ondersteunen de chauffeur tijdens het rijden.

BVB

BVB Substrates is al meer dan 100 jaar een begrip voor optimale productie en levering van substraten voor de professionele glastuinbouw in binnen- en buitenland. BVB Substrates met ruim 220 gemotiveerde medewerkers op drie productielocaties is uitgegroeid tot één van de belangrijkste substraatleveranciers van Nederland met een eigen laboratorium.

BVB Logistics is voor BVB Substrates de professionele logistiek dienstverlener. Met een team van 50 gemotiveerde medewerkers coördineren zij alle transportactiviteiten. BVB Logistics is gespecialiseerd in het transport van bulkvrachten en het vervoeren en kiepen van 20ft, 30ft, 40ft en 45ft zeecontainers. Met 40 eigen wagens vervoeren zij dagelijks vrachten door heel Europa. De vloot van BVB Logistics omvat tautliners voor palletvervoer, uitgevoerd met meeneemheftruck, chassis voor containervervoer waarvan twee uitgerust met een generator-set (380volt) voor het vervoer van Reefer koelcontainers, kiepchassis, walkingfloor opleggers en silo-opleggers.     

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie