Van Geffen breidt uit
| 20:23 | Truckstar Redactie

Acht keer multitemp voor Van Geffen

Transportbedrijf A.G. van Geffen kiest voor slimme samenwerking van Heiwo, Jumbo Groenewegen en Thermo King.

De acht nieuwe multi-temp koel/vriestrailers, waarvan de carrosserie is geleverd door Carrosseriefabriek Heiwo, zijn deels ter uitbreiding van het wagenpark van Van Geffen en deels ter vervanging. Arjan van Geffen: “De opbouw van nieuwe voertuigen houden wij voor een groot deel in eigen hand. Wij onderhouden zelf het contact met zowel de carrosseriebouwer, chassis-leverancier, de leverancier van de transportkoeling als de spuiter en beletteraar. Hierdoor is de kwaliteit van het nieuwe materieel optimaal.”

Veelzijdig

De trailers zijn gebouwd voor met name intensief gebruik bij een grote supermarktketen en voldoen dan ook geheel aan de moderne eisen van winkeldistributie. Zo zijn de trailers uitgerust met meerdere temperatuurzones, een gestuurde achteras en een zware laadklep voor intensief gebruik. Daarbij zijn de voertuigen volledig PIEK en ATP FRC gecertificeerd.” En dat is een belangrijke voorwaarde voor Van Geffen: “Levensmiddelentransport gaat 24 uur per dag door. Wij rijden dus veel in bewoond gebied en op tijden dat mensen nog slapen. Een stille trailer is daarom van essentieel belang. Daarnaast rijden wij voor onze klanten met meerdere temperaturen. Door gebruik te maken van verschillende zones kunnen wij volledig voldoen aan de wensen van onze klanten. De Thermo King SLXe-300 Spectrum Whisper Pro maakt het mogelijk om producten bij verschillende temperaturen te vervoeren en tevens te voldoen aan PIEK.”

Van Geffen

Specialiteit van Van Geffen is het vervoer van levensmiddelen van zowel producent naar groothandel als van distributiecentrum naar winkel. Daarnaast transporteert Van Geffen allerlei soorten stukgoed, maar ook compressoren en grote grafische machines. Van Geffen Transportbedrijf beschikt tevens over bijna 2500 vierkante meter opslagruimte voor op- en overslag en voorraadbeheer.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie