'A28-Icoon' Jan Horstede viert 50e verjaardag
| 15:11 | Marco Bloem

‘A28-Icoon’ Jan Horstede viert 50e verjaardag

Vrienden en familie versieren vrachtwagen met verwijzing naar Truckstar.

Wie vandaag over de A28 bij Nieuwleusen/De Lichtmis rijdt, valt ongetwijfeld de versierde MAN 8×4 op van chauffeur Jan Horstede op. Jan viert vandaag zijn vijftigste verjaardag en dat is door vrienden, familie en kennissen niet onopgemerkt gebleven. Niet gehinderd door enige bescheidenheid versierden ze zijn huis, tuin én vrachtwagen. Interessant aan de versiersels op zijn truck is dat één van de spandoeken refereert aan Truckstar. De spreuk luidt: ‘Jan met z’n sigaar is 50 jaar. Als chauffeur een handige vent, en ook door Truckstar bekend’. 

Koffie

In Truckstar nummer 11 kon je namelijk lezen over een ritje naar hartje Amsterdam met Jan en zijn MAN 8×4 truck. Dat heeft volgens Jan veel reacties opgeleverd: “Laatst was ik in Limburg en zelfs daar herkenden ze me.” Ja Jan, zo kan het gaan. Vandaag doen we er nog een schepje bovenop met een berichtje op internet. Tenslotte mag zo’n mooi Truckstar-spandoek niet onopgemerkt blijven.

'A28-Icoon' Jan Horstede viert 50e verjaardag

Foto: Jan werd vanmorgen door vrienden en familie verrast. 

In een reactie aan de telefoon meldt Jan dat hij er mee instemt, en dat vrachtwagenchauffeurs vandaag ter ere van zijn verjaardag welkom zijn voor een bakje koffie.

Dat vinden we leuk. Ook namens het hele Truckstar-team gefeliciteerd, en nou niet klagen als er straks 100 trucks voor de deur staan.  

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie