Mackdag

Truckstar Mack & Speciaal Transportdag

De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag is een uniek jaarlijks truckevenement. Nergens zie je zoveel Macks en andere Amerikaanse trucks bij elkaar dan op de Mackdag. En ook kun je je hart ophalen met al het zwaar- en speciaal transportmaterieel wat er staat!

De 41ste editie van de Truckstar Mack & Speciaal Transportdag vindt plaats op zondag 2 oktober 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. Dit jaar zal het evenement voor het eerst plaats vinden op de Vlasakkers in Soesterberg op het terrein Far East – De Stompert. Het is een prachtige locatie met vele mogelijkheden!

plattegrond mackdag

Willem Kuiper, organisator van het evenement verteld: “Na zorgvuldig afwegen waren we in gezamenlijk overleg met de sponsoren Truckstar, Mammoet, IMC Models en Nooteboom Trailers, Spierings kranen, Kandt BV en Blom Kraanverhuur tot besluit gekomen om het evenement door te schuiven naar 2 oktober 2022. Nu op een nieuwe locatie in Soesterberg i.s.m. De afdeling Zwaar Transport van Defensie 140ZWTCIE, die zelf ook met materiaal aanwezig zullen zijn.”

Route

Neem afslag Soesterberg (4) op de A28 en draai vervolgens de N413 (Richelleweg) op en houd de borden Park Vliegbasis Soesterberg aan. Na ongeveer een kilometer sla je rechtsaf de N237 (Amersfoortsestraat) op om daarna meteen linksaf te slaan op de N413 (Van Weerden-Poelmanweg). Na ongeveer 200 meter ga je rechtsaf De Stompert op, aldaar kan je de instructies volgen om te parkeren. Let op: toegang is gratis en het parkeren kost 10 euro. Betalen kan contant bij het toegangshek.

locatie Mackdag

Zondag 2 oktober 
10.00 – 17.00 uur
Far East terrein, De Vlasakkers (ingang De Stompert)
Soesterberg

Toegang tot het evenement is gratis, parkeren is € 10,00 per voertuig.

Zie ook: mackenspeciaaltransportdag.nl