60.000 likes voor Truckstar Facebook
| 11:11 | Korneel Luth

60.000 likes voor Truckstar Facebook

De Truckstar Facebook-pagina heeft de magische grens van 60.000 likes doorbroken.

Dat we bij Truckstar een enthousiaste, loyale doelgroep bedienen, dat wisten we. Maar dat we ook zo’n grote schare Facebook-volgers zouden opbouwen, overtreft alle verwachtingen. Op vrijdagmiddag werd de magische grens van 60.000 likes doorbroken.

Onze Facebook-pagina biedt onze volgers een leuke mix van nieuws, mooi foto’s, interessante discussie-punten en opvallende zaken uit het wegtransport. Daarnaast hebben we geregeld originele acties en kun je ons altijd een vraag stellen. Van alle transportgerelateerde Facebook-pagina’s is die van Truckstar uitgegroeid tot één van de belangrijkste.

60.000 likes voor Truckstar Facebook

Interessante weetjes over onze volgers

Uiteraard is de doelgroep de Nederlandse chauffeur en transportliefhebber. Verreweg de meeste volgers komen dan ook uit Nederland, gevolgd door België.

De stad Rotterdam blijkt van alle plaatsen in Nederland het grootste aantal Truckstar-volgers te hebben: 878. Op de tweede plaats staat Utrecht met 762 volgers en op de derde plaats Emmen met 624 volgers. 

Opvallen doet ook Barneveld op nummer 14. Hier wonen 323 Truckstar-volgers. Daarna komt op plek 15 de eerste Belgische stad: Antwerpen met 308 volgers.

Volgers uit andere landen

Verder hebben we ook de nodige volgers in landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Uiteraard zitten hier veel enthousiaste truckfans tussen, en veel Truckstar Festival-bezoekers. 

Maar de buitenlandse belangstelling geeft ook aan dat het Nederlandse wegtransport in het buitenland bewonderd wordt. Ook dat is natuurlijk een goede zaak. 

Uitstekend begin van het nieuwe jaar

Het doorbreken van de magische grens van 60.000 likes is tevens een goed begin van het nieuwe jaar. Want op onze Facebook-pagina zul je het komende jaar weer volop mooie, trucks, nieuwtjes, acties en discussies voorbij zien komen. Dank jullie wel voor jullie enthousiaste support!

Volg jij ons nog niet op Facebook? Ga naar onze pagina en klik op ‘like’/’vind ik leuk’.

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie