500ste Scania voor Kotra Groep
| 10:40 | Korneel Luth

500ste Scania voor Kotra Groep

Met een order voor zestien nieuwe Scania’s verwelkomt de Kotra Groep, voorheen Transport Vooruit Breskens, de vijfhonderdste Scania in haar wagenpark.

Het gaat om een gemengde order van Scania R450’s en R490’s, alle met de ruime Topline-cabine. De hechte relatie tussen Kotra en Scania stamt nog uit de zestiger jaren toen de eerste Scania-Vabis in de vloot verscheen.

500ste Scania voor Kotra Groep
De vijfhonderdste Scania in de vloot van de Kotra Groep. V.l.n.r. Rudy Crabbe, directeur Scania-dealer A.S.T. Zeeland, Peter Hornig, executive director Scania Benelux, Erik de Koeijer, algemeen directeur Kotra Groep, en Jan de Vries, director dales Scania Nederland.

Kotra Groep

Kotra Groep bundelt een aantal toonaangevende bedrijven in de logistiek van verse vis, schaal- en schelpdieren. Hiertoe behoren: Transport Vooruit uit Breskens en Padborg (DK), De Koeijer uit Yerseke, Van Maanen uit IJmuiden, Kloos-Holland uit IJmuiden en Egon Sørensen uit Hanstholm (DK). 

De bundeling van hun activiteiten heeft geleid tot één van de grootste West-Europese logistieke dienstverleners op het gebied van geconditioneerd vervoer van verse vis, schaal- en schelpdieren. 

Deze expertise stelt hoge eisen aan het materiaal waarmee wordt gewerkt en aan de partners waarmee zaken worden gedaan. De langjarige relatie met Scania en, thans, dealer A.S.T. Zeeland bewijst dat de eisen voor wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid naadloos op elkaar aansluiten.

 

Klik hier voor alle Scania-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie