Van der Kamp
| 11:12 | Arjan Olsthoorn

5 DAF’s betonmixers voor Van der Kamp BV

Van der Kamp BV kreeg deze week vijf nieuwe DAF CF 410 FAD vier-assers met een Mulder 10 kuubs betonmixeropbouw afgeleverd door Truckland.

DAF heeft al decennia een vaste positie binnen het wagenpark (23 mixers, 3 pompmixers en 2 trekkers met betontrailers) van het familiebedrijf Van der Kamp. “Bij iedere nieuwe aanschaf oriënteren wij ons op de markt en ook dit keer zijn we weer bij DAF uitgekomen”, legt Bas de Haan uit.

Van der Kamp

Compact
“Samen met Ron Tervoort zijn we tot de keus voor deze 8×4 DAF CF 410 FAD gekomen. Die is voorzien van een TraXon automaat met op onze werkzaamheden afgestemde software. Verder is deze CF lichter en compacter gebouwd dan het voorgaande model. Dat maakt dat het laadvermogen weer iets toeneemt. Van de chauffeurs hoor ik inmiddels dat de auto stiller is en zuiniger rijdt. Veel lof is er ook voor het comfort en de complete uitrusting van de auto’s. Bij de keus voor nieuwe auto’s houden we zeker rekening met de wensen van onze chauffeurs.”

Van der Kamp

DAF CF 410 8×4.

De aflevering op de verschillende Van der Kamp-vestigingen ging gepaard met een Truckland Chauffeurstraining. Daarin werden de fijne kneepjes van de nieuwe techniek uitgelegd. Het onderhoud van de voertuigen wordt uitbesteed aan de dichtstbijzijnde DAF-dealers. Met deze nieuwe en wendbare DAF’s worden naast betonmortel in diverse kwaliteiten ook op gips gebaseerde gietvloermortels en diverse andere cementgebonden species vervoerd.

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie