Jumbo Scania
| 14:22 | Arjan Olsthoorn

44 Scania’s voor Jumbo Supermarkten

Supermarktketen Jumbo heeft bij Scania een order geplaatst voor 44 nieuwe Scania’s G410 en G450 trekkers met het hoge dak.

De voertuigen worden door Scania Veghel af-fabriek in het bekende gele design bij Jumbo Supermarkten in Veghel afgeleverd. Alle voertuigen zijn uitgerust met de G slaapcabine met het hoge dak. Deze biedt zowel veel ruimte voor de chauffeur als een makkelijke en comfortabele in- en uitstap. De lager geplaatste G-cabine biedt de chauffeur een optimaal zicht rondom het voertuig. Aangezien de trucks zich bij de bevoorrading van de supermarkten regelmatig in drukke stedelijk gebieden begeeft, is dit een belangrijk pluspunt.

Scania's

Van oud naar nieuw.

De exemplaren met de 450 pk motor zullen worden ingezet als LZV. De uitlevering van de nieuwe voertuigen is reeds gestart. Vorig jaar nam Jumbo twee Scania Hybrid trucks in gebruik.

Scania in het geel van Jumbo

180 voertuigen
Met ruim 650 supermarkten en ca. 80.000 medewerkers is Jumbo één van de grootste retailorganisaties van Nederland. Ruim 32.000 artikelen worden door een wagenpark van 180 voertuigen door geheel Nederland gedistribueerd. Alles draait om 100% tevreden klanten is het uitgangspunt van het bedrijf en alle ondersteunende diensten, waaronder de supply chain, staat volledig in dit teken.

 

 

4 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie