| 09:51 | Arjan Olsthoorn

40e editie Mack & Speciaal Transportdag 2019

De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag is een uniek jaarlijks truckevenement en wordt dit jaar gehouden op 13 oktober 2019.Nergens in Nederland zie je zoveel Macks en andere Amerikaanse trucks bij elkaar dan op de Mackdag. Nooteboom introduceert op de buitenstand haar nieuwste en allergrootste dieplader combinatie ooit gebouwd. Ben je benieuwd? Dan moet je komen kijken!Voor deze jubileumeditie is er extra uitgepakt! Er is een kraslotenactie met mega prijzenfestijn, variërend van suikerspin tot schaalmodel. Prijzen zijn beschikbaar gesteld door de partners van de Mackdag: Nooteboom, Mammoet, Truckstar, Liebherr en IMC Models.

In de hal is onder andere een chauffeursmarkt, live-muziek, de Truckstar-stand en veel schaal-en modelbouw.

De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag vindt plaats op het Borchland-terrein in Amsterdam Zuid-Oost. Deze locatie ligt vlak naast de A2, is gemakkelijk bereikbaar en ligt tegenover P2 en de Ziggo Dome. Toegang is gratis, echter vraagt de gemeente Amsterdam een bedrag voor het parkeren als u met de auto komt, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van het openbaar vervoer.


Truckstar Mack & Speciaal Transportdag 2019
Borchlandweg 6-12
1099 CT Duivendrecht (Amsterdam)

Voor meer informatie, klik hier.

2 Reacties
  1. Nou dat parkeren mag wel wat vriendelijker!!!!!
    Na anderhalf uur in de auto kom ik samen met mijn zoon om half 11 aan, nog niet te gek druk en veel parkeerruimte vrij, ik heb een gebroken wervel en ook een slechte knie, loop daardoor met 2 krukken maar heb nog geen invalide parkeerkaart, bij het oprijden van de parkeerplaats worden we naar achteren gedirigeerd, rijdend in de rij zag ik dat voorin vlakbij de hal nog heel veel ruimte was, ik doe mijn raam open en vraag netjes of ik daar mag parkeren, gezien ik slecht ter been ben en met krukken loop scheelt mij dat 400 meter heen en later ook weer terug, als antwoord kreeg ik ” HIER AANSLUITEN, IK HEB OOK WEL EENS PIJN IN MIJN RUG EN KNIE!!!!!!”
    Men begrijpt mijn woede en de verwensing naar de desbetreffende persoon dat ik hoop dat hij ooit hetzelfde meemaakt.
    Jammer, verpeste voor mij en mijn zoon toch gelijk wat een mooi paar uurtjes samen moest worden.
    En dan de parkeerkosten van €15,– schandalig hoog, ok het is terrein van de gemeente Amsterdam maar ik denk dat de organisatie zeker wel had kunnen onderhandelen voor een gereduceerde prijs.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie