| 10:54 | Arjan Olsthoorn

3x Volvo FM LNG voor Brauer Grondverzet en Transport

Brauer Grondverzet en Transport uit Belfeld voegt drie Volvo FM 460 LNG 4×2-trekkers toe aan de vloot. De reductie van CO2-uitstoot is de belangrijkste reden om te investeren in LNG-trucks. De levering komt tot stand in samenwerking met Volvo Trucks-dealer Nebim.

“Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is ons speerpunt”, vertelt mede-eigenaar Michel Sabella. “We kijken continu hoe we het transport schoner kunnen maken daarom is de aanschaf van Volvo LNG-trucks is daarbij een logische stap. Deze trucks stoten tot 23 procent minder CO2 uit dan vergelijkbare dieseltrucks.

Brauer Grondverzet en Transport is vooral actief in Limburg en Duitsland. Sabella: “We merken dat steeds meer opdrachtgevers duurzaamheid belangrijk vinden en daar bij aanbestedingen eisen aan stellen. Deze drie trucks zetten we specifiek in voor een opdrachtgever die milieubewust ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Daarbij is het mooi meegenomen dat we in Duitsland tot en met 2020 geen Maut hoeven te betalen voor deze trucks.”

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie