Berser
| 08:02 | Arjan Olsthoorn

3 nieuwe DAF’s voor Berser Shipping Holland

Recent leverde Truckland drie nieuwe DAF’s aan de Transport-afdeling van Berser Shipping Holland in Rotterdam. Het betreft een CF en twee identieke DAF LF’s.

Sinds de start van het bedrijf is DAF het vaste merk. Ditmaal vond er echter ook een vergelijking plaats met de merken MAN en Volvo. Uiteindelijk viel de keuze weer op de vertrouwde DAF’s en Truckland. Bij de samenstelling van de trucks is rekening gehouden met de specifieke wensen van de Berser Transport chauffeurs. Beide bakwagens zijn identiek uitgevoerd, voldoen aan alle huidige milieueisen en zijn voorzien van een stevige zeven meter laadbak met laadklep. De gekozen DAF CF trekker is krachtig gemotoriseerd, beschikt over een Silent/Piek-pakket en kan daarmee in de ochtend en avond worden ingezet op binnenstedelijke ritten. Dat past ook bij de vrijwel continue inzet van dit voertuig voor bijvoorbeeld de nachtelijke routes tussen de partners van het 24 uurs Benelux distributienetwerk waar Berser Shipping Holland deel van uitmaakt.

Internationaal is er aansluiting bij Palletways en binnen de Benelux is er een samenwerking met Distri-XL. Verder verzorgen de trekkers natuurlijk de trailerritten van/naar klanten en de V.K. Ferries. Alle drie de nieuwe DAF’s vervangen de bestaande voertuigen. Door het nog steeds toenemende werkaanbod is nu besloten om één van de bestaande bakwagens operationeel te houden.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie