1e ongeluk omstreden Belgische rotonde
| 14:14 | Truckstar Redactie

1e ongeluk omstreden Belgische rotonde

Op een nieuwe, krap aangelegde rotonde tussen Belsele en Sint Niklaas in België is het eerste ongeluk gebeurd.

De rotonde is onderdeel van een een nieuw aangelegde westelijke rondweg bij Belsele en werd pas een maand geleden geopend.

Een vrachtwagen kantelde bij het nemen van de bocht in de rotonde en verloor zijn lading cementzand. De chauffeur en passagier kwamen met de schrik vrij.

Volgens velen zijn de rijbanen te krap aangelegd maar de politie vermoedt dat het ongeluk eerder te wijten is aan een stuurfout van de chauffeur.

Bron + foto: GVA

4 Reacties
 1. Hoi Piotr.

  Ik kan mee goed voorstellen dat je de negatieve tijd zat begint te worden. Ik ben zelf ook met een Poolse vrouw getrouwd en die vind deze negatieve tijd over de Polen ook niet leuk. Ik geef ook regelmatig tegen gas op het forum bij Worldtrucker.

  Ik heb namelijk wel goed ervaringen met Poolse chauffeurs. En op punten dat Nederlandse chauffeur je laten barsten. Het is alleen jammer dat Nederlandse werkgever de oost Europese chauffeurs zo uitbuiten.

  Dit probleem zal niet eerder uit de wereld gaan als in Europa voor alle chauffeurs het zelfde loon zal gaan gelden. En laten we eerlijk zijn zolang de economie slecht gaat en mensen hun baan verliezen zoeken ze altijd iemand om op af te reageren.

  Helaas is het niet alleen truckstar die zo praat over de oost europese chauffeur. De Vern, FNV en Transport online kun er ook iets van! Alleen lijk het of die laatste wat milder begint te worden.

  Groetjes Ronald.

 2. Hallo Dorro
  Al geruime tijd erger ik me dood aan de berichtgeving van truckstar over oostblokkers. Het lijkt wel of truckstar een razzia is begonnen tegen de chauffeurs uit het oostblok. Ik heb persoonlijk contact gezocht met truckstar met de redactie dus .(van vliet ) maar ze willen niet reageren dus dan maar zo . Het is wel jammer van truckstar want al zeker 6 vrienden van mij hebben hun abonnement opgezegd.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie