| 15:39 | Arjan Olsthoorn

Sinkegroep voegt walkingfloor-combinatie toe aan wagenpark

Nederland is weer een fraaie combinatie rijker. Bluekens Truck & Bus heeft onlangs deze gele Volvo FH walkingfloor-combinatie afgeleverd aan Sinkegroep in Goes.

Kraker trailers heeft voor de Sinkegroep een combinatie opgebouwd waarbij de focus lag op volume en een zo laag mogelijk eigen gewicht. Het resultaat is een bijzonder fraai afgewerkte en opvallende combinatie.

De motorwagen is voorzien van een Kraker-carrosserie die voorzien is van een 15 planks 10mm schuifvloer. De aanhangwagen is een door Kraker gebouwde drie-asser met dubbellucht montage, de middelste as is uitgevoerd als liftas. De vloer is net als die van de motorwagen 15 planks, 10mm. Zowel de motorwagen als de aanhanger zijn voorzien van een Rollfix afvalzeil aan de zijkant. Dit zeil reikt tot op de grond en houdt de zijwanden schoon tijdens het laden.

Beide walkingfloors zijn te bedienen met een draadloze afstandsbediening. Verder zijn zowel van de motorwagen als de aanhangwagen de zijkanten volledig afgewerkt met zij-afscherming voor een betere stroomlijn en een verhoogde veiligheid van mede weggebruikers. Ook gemonteerd op de combinatie: dynamic steering, dura-bright velgen, B3-alarm en electronic climate control.

Sinkegroep is een Zeeuws familiebedrijf dat bestaat uit verschillende onderdelen in de grond-, weg- en waterbouw met elk hun eigen expertise.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie