10 nieuwe Mercedes trucks voor Beelen
| 12:40 | Truckstar Redactie

10 nieuwe Mercedes trucks voor Beelen

Arocs en Antos trucks gekozen vanwege zuinigheid en veiligheid.

Een leuke order voor Mercedes: Beelen milieulogistiek, met haar hoofdvestiging in Harderwijk bestelde onlangs 10 Arocs/Antos trucks in verschillende uitvoeringen. De keuze viel op Mercedes vanwege  betrouwbaarheid en zuinigheid, meldt het bedrijf in een persbericht. Onder de voertuigen bevinden zich onder andere zes portaalauto’s van het type Antos.

Aangepast motormanagement

Deze zijn geleverd aan de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Houten. Het motormanagement van de trucks is volgens het persbericht op verzoek van Beelen afgestemd om te komen tot een laag brandstofverbruik in combinatie met optimale veiligheid. 

Voor de bouw heeft Beelen Mercedes Arocs gekocht. Met drieachterassen kan tien ton meer afval worden vervoerd. De CO2 reductie kan hierdoor oplopen tot 25% per transport. Speciaal is de vrijloopas, waardoor het voertuig een korte draaicirkel heeft. Voor Beelen handig, omdat het bedrijf veel in binnensteden sloopt.

Beelen werkt hard aan een stevige positie in de markt van sloopwerken en afvalmanagement. Mede dankzij investeringen in logistiek staat Beelen op niveau 5 van de CO2-prestatieladder. En met de toenemende groei verwacht Beelen met deze investering haar klanten goed van dienst te blijven.
Binnenkort volgen de laatste paar vrachtauto’s.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht  

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie