| 15:29 | Sjaak van de Groep

Goud voor Zweed én Deen

De winnaars van de Special Paint-trucks en de Showtrucks, twee van onze speciale categorieën op het Truckstar Festival, zijn zojuist bekend gemaakt. De Scandinaviërs deden het erg goed. De Deen Jakob Petersen won de eerste plaats in de categorie Showtrucks met zijn fraaie mintgroene, zevenassige Scania R730 combi. De Zweed Per Brodde pakte de tweede plaats met zijn bakwagen, een Scania R730, en de bronzen medaille bleef in eigen land en was voor de Scania R450 van André Huenestein.

Special Paint

De Zweed Berthon Jonsson viel wederom in de prijzen. De eigenaar van een klein transportbedrijf in het plaatsje Bjärnum in Zuid-Zweden, won de gouden plak met zijn imposante Scania. Jonsson won ook de deelprijs voor mooiste opbouw. De Scania R730 van Nima Transport werd tweede en de derde plaats ging naar Thomas Skjørestad met zijn MAN-trekker van het Noorse JS Distribusjon.

Willie Oosterhuis interviewt de Zweed Berthon Jonsson. ,,I'm very happy."

Willie Oosterhuis interviewt de Zweed Berthon Jonsson. ,,I’m very happy.”